Haber

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’dan Taraftarlara Şampiyonluk Sözü

Trabzonspor Kulüp Lideri Ertuğrul Doğan şampiyonluk sözünü taraftarlara verdi.

Doğan, Trabzonspor dergisinde yer alan yazısında, göreve geldikleri günden bu yana yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte canla başla çalıştıklarını belirterek, amaçlarının sadece kulüp ekonomisini sürdürülebilir kılmak değil, aynı zamanda büyük başarılara imza atmak olduğunu ifade etti. alanındaki bu başarı.

Önce takımın yıllık maaş bütçesini dengeleyeceklerini vurgulayan Doğan, “Yeni projeler ve sponsorluklarla kulübümüzün ekonomisini yönetilebilir hale getireceğiz. Kısa, orta ve kısa vadede kulübümüze kaynak sağlayacak İstanbul ve Trabzon merkezli projelerimiz var. Bunları hayata geçirmek için gerekli girişimleri yaptık, çok yol kat ettik, bitince sizlerle paylaşacağız.” terimini kullandı.

Doğan, son 5 yılda yakaladıkları başarıyı yakalayacak adımlar attıklarını da vurguladı ve şöyle devam etti:

“İki yıllık sözleşme imzaladığımız teknik direktörümüz Nenad Bjelica, dönem bitmeden takımımızın başına geçti ve bizim gibi elini değil tüm vücudunu sorumluluk altına aldı. Bu duruş böyle olmalıdır.” hepimiz tarafından takdir ve destekleniyor.Teknik müdürümüzle yaptığımız son toplantıda hem bu dönem hem de altyapı ve A kadrosu için geleceği göreceğiz.Dönemlerin planlaması konusunda mutabakata vardık.I dönemler diyin çünkü Trabzonspor tek dönemi değil, dönemleri kurtaracak ve başarıya ulaşacak planları hayata geçirmeli ve bunu gelenek haline getirmelidir.”

Avrupa’da sezon planlaması yapan tüm kulüplerin oyuncu satışından büyük gelir elde ederken başarıya ulaştığını kaydeden Doğan, “Bunu uygulayacak hem kültürümüz hem de kaynaklarımız var. Ancak organizasyonumuzu daha gerçekçi hale getirmeliyiz ki bunu başarabilelim.” başarıya ulaşabiliriz. Bunu söylüyorum. Merak etmeyin şampiyonluklar Trabzonspor’un geleneğidir ve daha nice şampiyonlukları birlikte yaşarız. Bize inanın ve bize güvenmediniz.” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu