Haber

Cadılar Bayramı’nda Rihanna rolünde olan Rachel Araz, kötü yorum yapanlara çirkin yanıtlar verdi

Lüks yaşamı ve tarzıyla magazin dünyasının en dikkat çekici isimlerinden biri olan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkıyor. Üçüncü çocuğunu doğurmaya hazırlanan Rachel Araz, Cadılar Bayramı’nda Rihanna kostümü giydi. Sosyal medyada anneliği ve hamileliğiyle ilgili yapılan yorumları görmezden gelmeyen ünlü fenomenin verdiği cevaplar okuyucuları oldukça güldürdü.

2016 yılında işadamı Sami Kiresepi ile evlenen Rachel Araz, sosyal medya dünyasının en sevilen isimleri arasındaki yerini koruyor.

Instagram ve TikTok başta olmak üzere birçok sosyal medya kanalını etkin bir şekilde kullanan ünlü fenomenin bir milyondan fazla takipçisi var.

İstanbul’da kocaman koru ve bahçeli bir konakta yaşayan Rachel Araz’ın eviyle ilgili her paylaşımının ağızları açık bıraktığını söyleyebiliriz.

Evlilikleriyle pek çok kişinin imrendiği Rachel ve Sami çifti, 2018 yılında ilk bebekleri Galia’yı kucaklarına alarak ebeveyn olma duygusunu yaşadı.

Sevilen stil ikonu kısa sürede ikinci bebeğine hamile kaldı. 2020 yılında oğlu Lionel’i dünyaya getiren Rachel Araz, doğum haberini “Dünyaya lansman başarılı oldu” diyerek duyurdu.

Paylaşımına şöyle devam etti: ‘Bu paket de teslim alındı, işlem tamamlandı ? Merak eden, arayan, her zaman dua eden, güzel enerji gönderen, mesaj gönderen herkese tüm kalbimle teşekkür ediyorum ( doğum yapmam için bana baskı yapıyor ?). “Hayatımıza hoş geldin patlıcan böreğim Lionel” dedi.

Eşi, iki çocuğu ve köpekleriyle oldukça mutlu bir hayat süren Influencer’ın geçtiğimiz aylarda üçüncü bebeğine hamile olduğunu öğrendik.

Cinsiyetini öğrenmek istemediklerini, doğumda öğreneceklerini söyleyen Rachel Araz’ın Cadılar Bayramı paylaşımı gündem oldu.

Cadılar Bayramı’nda dünyaca ünlü müzisyen Rihanna’nın ikonik hamilelik pozunu üstlenen Araz, paylaşımında “Hepsi Riri yüzünden… ?? Rihanna olmak istedim ama sadece karnımız benziyor ??.”

Ünlü fenomenin pembeli karelerine binlerce beğeni yağarken, çok sayıda yorum da geldi.

?

?

?

Kısa sürede sosyal medyada en çok beğenilen alanlardan biri haline gelen paylaşım, güzel yorumların yanı sıra eleştirel yorumlar da aldı. Rachel Araz, yorumlara verdiği yanıtlarla dikkat çekti.

?

?

?

?

?

Peki siz yapılan yorumlar ve Rachel Araz’ın yorumlara verdiği yanıtlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

kemalpasa-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu