Haber

Diyarbakırlı Milli Sporcu Sena Kızılaslan, Türkiye Gençler, Gençler ve U21 Karate Şampiyonası ile Milli Takım Seçmelerinde birinci oldu.

Diyarbakırlı milli atlet Sena Kızılaslan, Türkiye Gençler, Gençler ve U21 Karate Şampiyonası ile Milli Takım Seçmelerinde birinci oldu.

1 Kasım’da Balıkesir’de başlayan ve 6 Kasım’a kadar devam edecek olan Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri’ne katılan Diyarbakır Yurdum. SporKulüp sporcusu Kızılaslan ise rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Kızılaslan, 6 Kasım’da yapılacak Avrupa Karate Şampiyonası Milli Takım Seçme elemelerine katılmaya hak kazandı.

Daha önce İsviçre Basel Açık Karate Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Kızılaslan, son 1,5 ayda düzenlenen ulusal ve uluslararası müsabakalarda 3 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı.

Kızılaslan, yaptığı açıklamada, daha büyük başarılara imza atmayı hedeflediğini belirterek, “Buraya gelmemde en büyük payı olan aileme, Diyarbakır Yurdumspor Kulüp Başkanı Aydın Çetin’e, eski Türkiye Karate Milli Takım Antrenörü Cengiz Çınar’a teşekkür ediyorum. , Diyarbakır Bölge Karate “Antrenörüme, milli takım antrenörlerim Mehmet Yazar’a, Ahmet Yazar’a ve bana güvenen, inanan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

haber-odemis.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu