Haber

Mesajın İkinci Kısmını Neden Okumadı? Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Kübra Par’a Canlı Yayın Sitem

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Murat Kurum’un yayınında verdiği yanıtın ikinci bölümünü okumadığı için HaberTürk sunucusu Kübra Par’ı sitem dolu sözlerle eleştirdi. Kübra Par’dan yanıt gecikmedi.

Cumhurbaşkanlığı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde Fevzi Çakır, Serap Belet ve Kürşad Oğuz’un sorularını yanıtladı.

Çeşitli iddialara değinen Kılıçdaroğlu, montaj görüntü sorununa da değindi. Kılıçdaroğlu, “Seçim kampanyasının bu kadar kara ve lekeli olduğunu hiç düşünmemiştik. Aklımdan bile geçmedi. Allah aşkına bunu mu düşündünüz! Efendim siz teröristlerle berabersiniz. TRT’de ne dedi? Dün gece Kandil’de beraber bir şeyler yaptık.Görüntüler çıktı mı öyle bir şey dedi.Sözde kampanya yaptık.Sonra gazeteci arkadaş ‘Anlayamadım’ diyor.Sonra bindirildi. ya da başka birşey.” söz konusu.

Konuşmasına şu sözlerle devam etti:

‘Vicdanı, ahlakı, fazileti ve imanı olan herkese soruyorum; Kandil ile nasıl gidebilirim, ortak program, görseller, görseller. Hayatımın her döneminde teröre karşı çıkmış biri için böyle ahlaksız ve alçakça bir iş nasıl yapılır? Geçersiz bir görüntü üreten kişiye ne denir? Bunun adı dolandırıcılık değil mi? Devlet Başkanlığında oturan bir insan nasıl namussuz olabilir? Allah’a sığınırım. Cumhuriyet tarihinde hiç bu kadar iftira ve şerefsizlik görülmemiştir. Keşke bana çıksa, ‘yemin’ derdim, ‘yemin et Allah’a inanıyorsun’ derdim. Neden iftira atıyorsun? Kandil’in anahtarı cebinizde. Telefonlar cebinizde. Beni suçlarsan, benimle yüzleşirsin. Kendinizi bir erkek olarak görürseniz, bir erkek olarak karşınıza çıkar. Bu karışıklık nedir? Bunu hiç düşünmedik. Başkanlık koltuğunda oturan kişinin bu kadar alçalacağını hiç düşünmemiştik. Eleştirebilir ve saygı duyabilirim. Yalanların, iftiraların, karalamaların alçakça bir kampanyasını hiç düşünmedim. Gerçekten de Allah büyüktür. Rahmetli babam ‘oğlum sen asil kal eğri belasını bulur’ dedi. Allah aşkına montajsa Başkan koltuğunda oturuyorsun. Nasıl kalkıp bir montaj gösterirsiniz? İnsanda biraz ahlak ve erdem yok mu? Böyle bir rezalete nasıl izin verirsin? Sen Başkansın. Ben bu ülkenin cumhurbaşkanıyım bunu önüme getirmeyin diyorsunuz. Bunu asla hesaplamadık.’

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ağırlayan Kübra Par’ı da montaj görüntüsüyle ilgili olarak kınadı ve eleştirdi.

Kübra Par, Kılıçdaroğlu’nun terör örgütleri ve Murat Kurum yayınındaki montaj videosuna ilişkin basın sözcüsü tarafından gönderilen yanıtını okumuştu. Par, “Kemal Kılıçdaroğlu 6 Şubat 2018’de ’50 kere söyledim, yine söyledim, meydanlarda söyledim, televizyonda söyledim, gazetelerde söyledim, her yerde söyledim. PKK bir terör örgütüdür.’ Bu açıklamayı gönderdiler” dedi.

Kübra Par’ın yanıtın ikinci bölümünü okumadığını belirten Kılıçdaroğlu, “Buraya gönderdiğimiz yanıtın ikinci bölümünü yani ikinci cümlesini okumadı, niye okumadı? Okuması gerekirdi. Gazeteci düzgün gazetecilik yapsın.Cevap gönderiyorsa cevabın bir kısmını okur ve hükümeti rahatsız eder.”Diğer kısmını okumadıysa doğru değildir. Kübra Hanım’a söylüyorum.”

O anları buradan izleyebilirsiniz:

Mesajın ikinci kısmı ise şöyle:

Kübra Par da, “Mesajın son kısmı alçak bir cümle içeriyordu, ilk kısmı okudum ve Sayın Kılıçdaroğlu’nun yakında canlı yayınımıza çıkacağını, bu iddialara bizzat cevap verebileceğini özellikle belirttim.” Sözleriyle bu eleştiriye cevap verdi.

habersamsat.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu