Haber

Havalar ne zaman soğuyacak?

Havalar ne zaman soğuyacak? sorusu artan sıcaklıklar nedeniyle merak ediliyor. Haftanın en sıcak günleri yurdun batı ve güney kesimlerinde Çarşamba, iç kesimlerinde ise Perşembe olacak. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı bugün yaklaşık 10 derece artacak. Uzmanlar bugün özellikle öğle saatlerinde kimsenin mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamasını tavsiye ediyor. Peki sıcaklıklar ne zaman düşecek? Havalar ne zaman soğuyacak, serinleyecek?

SICAKLIKLAR NE ZAMAN DÜŞECEK?

Perşembe gününden itibaren kuzeyden esecek rüzgarlarla birlikte hava sıcaklığının mevsim normallerine döneceğini belirten Özgül, “Çarşamba günü mevsim normallerinin üzerinde hissedeceğimiz hava sıcaklıklarının, rüzgarın yönünü değiştirmesiyle azalacağını tahmin ediyoruz. Perşembe sabahı itibariyle kuzey ve mevsim normalleri civarında seyredecek.” terimleri kullandı.

Sıcak hava dalgası nedeniyle 11.00-16.00 saatleri arasında başta kronik hastalığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar olmak üzere vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmalarını tavsiye eden Özgül, vatandaşların güncel hava durumu raporlarını meteoroloji sitesinden takip edebileceğini bildirdi. ve taşınabilir uygulama.

habercermik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu