Haber

Bu takımları reddetme şansınız yok! Real Madrid ve Barcelona, ​​Arda’nın peşinde

Fenerbahçe18’in yıldızı Arda Güler dev kulüplerin radarına girmeye devam ediyor. La Liga’nın devleri Real Madrid ve Barcelona, ​​dünya devleriyle adından söz ettiren yıldız futbolcuya talip oldu.

5 MİLYON AVRO ÜCRETSİZ OLABİLİR

Sarı-lacivertin yıldızı Arda Güler Avrupa’nın dev kulüplerini karşı karşıya getirdi. “therealchamps.com” sitesi, geçtiğimiz günlerde Arda Güler için devreye giren İspanyol grup Real Madrid’in ortalığı karıştırdığını yazdı. “Türk Messi” lakaplı milli futbolcunun sözleşmesindeki “1500 dakika oynamazsa sezon sonunda 5 milyon Euro’ya serbest kalacak” maddesinin de iştah açıcı olduğu belirtildi. Arda Güler şu ana kadar tüm kulvarlarda sadece 630 dakika şans bulabildi.

ARDA’NIN İLK TERCİHİ GERÇEK

Zor günler geçiren Barcelona’nın sarı lacivertli takıma 5 milyon euro vermesinin ardından Arda’yı ikna etmesi bekleniyordu. Ancak habere göre; Real Madrid tüm istikrarı değiştirdi. Çünkü Arda’nın resmi bir teklif gelmesi halinde Barcelona yerine Real Madrid’i tercih edeceği konuşuluyor. Atletico Madrid de devrede. Ancak genç yeteneğin en büyük hayalinin Real Madrid forması giymek olduğu yazıldı. Ancak Platon-Beyazlılar şu an için transferle ilgili herhangi bir resmi adım atmadı.

YÖNETİM KALMAK İSTİYOR

Yıldız futbolcu Arda 1500 dakikayı alamasa da Fenerbahçe için 5 milyon avrodan fazla kazanabilir. Geçtiğimiz yıllarda özellikle genç futbolcuların, çıkış maddelerine rağmen büyüdükleri kulüpler için daha fazla bonservis bedeli talep ettiklerine şahit olduk. Fenerbahçe Yönetimi ise Arda’nın en azından bir sonraki dönem grupta kalmasını istiyor.

haberyedisu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu