İş

ULUSKON Başkanı Nezaketle Emine Atasoy Kuveyt Büyükelçiliğini Ziyaret Etti

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) Genel Lideri, Birleşmiş Milletler (UNOPS) Danışmanı ve Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) Danışmanı Nezaket Emine Atasoy ve beraberindeki heyet, Kuveyt Büyükelçiliğini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında iki ülke arasındaki mevcut ticaret hacmi ve potansiyel iş fırsatları ele alınarak ticari bağlantıların geliştirilmesi amaçlanıyor.

Ziyarette ULUSKON Lideri Nezaket Emine Atasoy, Kuveyt Büyükelçisi Sayın Wael Yousuf Alenzi ile görüştü. Ziyarette Türkiye ile Kuveyt arasındaki işbirliği olanakları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede iki ülke arasındaki mevcut ticaret hacmi ve potansiyel iş fırsatları ele alındı.

Ayrıca ekonomik ve ticari bağlantıların daha da geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alındı. Özellikle elektrik, inşaat ve sağlık gibi sektörlerde iş birliği imkanları değerlendirildi. Bu ziyaret, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik işbirliğinin gelecekte daha da güçlenerek devam etmesine katkı sağlayacaktır.

ULUSKON Lideri Nezaket Emine Atasoy, “Kuveyt ile ilişkilerimizi geliştirmek için çalışmalara başladık, kalbimizde çok yakın olduğumuz Kuveyt halkı için elimizden gelen her türlü hassasiyeti göstereceğimizi belirtmek isterim.”

Büyükelçi Wael Yousuf Alenzi, “Türkiye çok güzel bir ülke ve bu toprakların insanlarıyla iş yapmak bizim için bir onur. Cumhurbaşkanı Nezaket Emine Atasoy ziyaretiyle bizleri onurlandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu