Haber

Manisa’nın profesyonel liglerdeki 4 temsilcisi haftayı karışık sonuçlarla kapattı

Manisa’nın profesyonel liglerdeki 4 temsilcisi haftayı 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle kapattı.

Manisa’nın Trendyol 1. Lig temsilcisi Manisa FK, deplasmanda Bodrumspor’a 2-0 mağlup olurken, TFF 2. Lig temsilcisi Somaspor ise evinde Sarıyer’e 2-1 mağlup oldu. 3. Lig temsilcilerinden Akhisarspor, evinde Osmaniyespor ile 1-1 berabere kalırken, Turgutluspor ise Osmaniyespor’u 1-0 mağlup etti.

Trendyol 1. Lig temsilcilerinden Manisa FK, deplasmanda Bodrumspor’a 2-0 mağlup olarak ligdeki kötü gidişatını sürdürdü. Manisa FK ligdeki galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Manisa FK, ligdeki son 7 maçında 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Manisa FK, ilk 11 hafta sonunda 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 14 puan ve averajla ligde 9. sırada yer alıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Somaspor, uzun süre 1-0 öne geçtiği karşılaşmada evinde Sarıyer’e 2-1 yenildi. Somaspor ligde ikinci yenilgisini alırken, 11 hafta sonunda 19 puanla 6. sırada yer alıyor.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta Akhisarspor, evinde Osmaniyespor ile 1-1 berabere kalırken, TFF 3. Lig 2. Grup temsilcilerinden Turgutluspor, Hacettepe 1945’i 1-0 yenerek maçla yeniden zirveye ortak oldu. – MANİSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu