Haber

İYİ Parti kadroları Kocaeli’de 12 ilçede sahada

KOCAELİ (İGFA) –İYİ Parti Kocaeli İl Seçim Bütünleştirme Merkezi (SKM) koordinasyonunda, milletvekili aday adayları ve ilçe teşkilatları için 12 ilçede saha çalışması başlatıldı.

GÜZEL Partililer, Pazartesi günü itibarıyla 12 ilçede meydanda bulunarak, Cumhurbaşkanlığı seçiminin değerini anlatarak, Millet İttifakı Başkan Adayı ve Millet İttifakı milletvekili adaylarına takviye istedi.

Vatandaşın en temel sorununun ekonomi olduğunu belirleyen UYGUN Partililer, hazırlanan analiz önerilerini esnaf ve vatandaşlarla paylaştı.

ÂLÂ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, sokakta değişiklik talebinin güçlü bir şekilde hissedildiğini ifade ederek, “İYİ Parti Kocaeli ekipleri güçlü bir vaziyette seçim alanında yerini aldı. İlimizin 12 ilçesinde vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor, esnafımızın sorunlarını not alıyoruz. Vatandaşımızın artık bu yönetime tahammülü kalmadığını çok iyi görüyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın YETER Parti ekiplerine sıcak yaklaşımı da bizleri mutlu ediyor ve gururlandırıyor.”

yildizeli-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu