Ekonomi

Hibrit Akademi, eğitimin terzisi

BURSA (İGFA) – Hibrit Akademi olarak Konsul Grup’un bir iştiraki olduklarını belirten Hibrit Akademi Kurucu Ortağı Harun Seyhan, “Konsul Grup yapıcı çözümleri temsil eder ve Hibrit Akademi adı da bu şeyin en iyi versiyonunu ortaya çıkarmaktan gelmektedir. melezleştirerek ve ona gerçekten dokunarak.” söz konusu.

FİRMALARA ÖZEL ÇALIŞMA

Kendilerini alanındaki diğer eğitim kurumlarından ayıran konsepti Hibrit Akademi olarak değerlendiren Seyhan, “Kurumlar bizden bir şey talep ettiğinde kurumlara gider, talep ettikleri hizmetin nedenini araştırır, özel çözümlerle kişiye özel çözüm üretiriz. uzman ekibimizle görüşüp ardından eğitimimizi hazırlıyoruz. Eğitimimizi hazırlarken kullandığımız sunumları sadece hizmet verdiğimiz firmaya özel hazırlayıp, eğitim sonunda o sunumları o firmaya bırakarak tamamen firmaya özel bir hizmet sunmaktayız ve verdiğimiz eğitimi başka hiçbir yerde kullanmayız. . “Eğitimleri kelimenin tam anlamıyla kurumlara göre uyarlıyoruz” dedi.

FARKLI HİZMETLER SUNULMAKTADIR

Eğitimin yanı sıra başka alanlarda da hizmet verdiklerinin altını çizen Harun Seyhan, “Kurumlar özelinde kalite konularında Almanya DAX, diğer alanlarda ise E-Devlet onaylı sertifikalara danışmanlık hizmeti veriyoruz. Ayrıca alanında profesyonel ve periyodik denetim yapma yetkisine sahip mühendisler tarafından mühendislik firmalarına Periyodik Denetim hizmetleri de vermekteyiz. Ayrıca firmalara özel geliştirdiğimiz yazılımlarımız da bulunmaktadır. Yalın üretim ve dijital dönüşüm süreçleri gibi şirketlerin yararlanabileceği ve gelecekte zorunlu hale gelecek Teknik Teşvik Desteği hizmetlerini de sunuyoruz. “Firmaları ziyaret ederek, firmaların sorunlarını dinleyerek, o firmalara özel geliştirdiğimiz Kurumsal Projelerle de destek sağlıyoruz” dedi.

silvan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu