Ekonomi

Dream Finders Homes, Crescent Ventures’ın satın alınmasıyla genişliyor

JACKSONVILLE, Fla. – Dream Finders Homes, Inc., Jacksonville merkezli bir konut inşaatçısı. (NYSE: DFH), Güney Carolina ve Tennessee pazarlarındaki varlığını genişletecek bir hamle olarak Crescent Ventures, LLC’nin ana konut inşaatı varlıklarını satın aldığını duyurdu. Satın alma, 457 yerleşim alanını, değeri 265 milyon doların üzerinde olan yaklaşık 460 konut birikimini ve yaklaşık 6.200 arsanın kontrolünü içeriyor.

Dream Finders Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Patrick Zalupski, Crescent Homes’un kurucusu ve CEO’su Ted Terry’nin liderliğindeki etkileyici büyümesine ve yaratıcılığına dikkat çekerek bu genişleme hakkında yorum yaptı. Zalupski, Dream Finders’ın sermaye ve operasyonel verimliliklerinin Crescent’in Charleston, Greenville ve Nashville’de büyümesini ve ölçeklenmesini kolaylaştıracağını vurguladı.

Ted Terry, çekirdek fiyatlar ile iş ideolojisi arasındaki uyumu öne sürerek iştirakle ilgili heyecanını dile getirdi. Dream Finders’ın kamu pazarına erişiminin ve operasyonel uzmanlığının Crescent’in performansını ve büyümesini artıracağını öngörüyor.

2009 yılında Ted Terry tarafından kurulan Crescent Homes, 300.000 $’dan başlayan fiyatlarla giriş seviyesi ve taşınma aşamasında ev alıcılarına hitap ediyor. Kuruluşundan bu yana 25’ten fazla aktif satış topluluğu işletmiş ve yaklaşık 5.000 konut satışı gerçekleştirmiştir.

İşlem, Dream Finders tarafından nakit rezervleri ve kıdemli teminatsız döner kredi olanağı aracılığıyla finanse edildi. Satın almayla eş zamanlı olarak Dream Finders, Crescent’in satın alınan varlıklar üzerindeki dikey kredi limitlerini de kapattı.

Dream Finders Homes, varlığa dayalı olmayan ev inşa modeliyle tanınıyor ve Florida, Texas, Kuzey Carolina, Georgia, Colorado ve Washington DC metropol bölgesini kapsayan bir portföyle Güneydoğu, Orta Atlantik ve Ortabatı’da faaliyet gösteriyor.

Bu genişlemenin Dream Finders’ın operasyonlarını stratejik olarak çeşitlendirmesi ve pazardaki konumunu güçlendirmesi bekleniyor. Şirket aynı zamanda finansal hizmet ortak girişimleri aracılığıyla ipotek finansmanı ve tapu hizmetleri de sağlamaktadır.

Bu yazıda yer alan bilgiler Dream Finders Homes, Inc.’e aittir. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haber-dortyol.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu