Haber

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü coşkuyla karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediyesi Lider adayı olarak gösterilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ankara’ya dönüşünde havalimanında coşkuyla karşılandı.

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, havalimanında büyük bir sevgi seli ile karşılandı. Karşılama programına AK Parti Antalya Milletvekilleri, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, il ve ilçe teşkilatları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Tütüncü uçaktan iner inmez hayat arkadaşı Dr. Ayşe Tütüncü, annesi Hatice ve babası Fevzi Tütüncü onu kırmızı güllerle karşıladı. Alkışlar arasında kendisi ve beraberindeki heyet, ‘Birlikte Başarmaya Devam’ pankartıyla otobüse binerek Antalyalıları selamladı. Tütüncü, AK Parti Antalya İl Müdürlüğü önünde düzenlenen karşılama törenine konvoy eşliğinde geldi.

“Belediyecilik AK Parti’nin işidir”

Tütüncü’yü, önceki Dışişleri Bakanı, NATO PA Türk Delegasyonu Lideri Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri ve AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda çok sayıda vatandaş karşıladı. Karşılama töreninde ilk konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, “31 Mart’ta tarih yazmaya geliyoruz” dedi. Eski Dışişleri Bakanı, NATO PA Türk Delegasyonu Lideri ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, “Kardeşim Hakan Tütüncü, bu partinin kurulduğu ilk günden itibaren üstlendiği her görevde dava adamı olduğunu göstermiştir. Çalışkanlığı ve başarısıyla bunu gösterdi.Gençlik kolları başkanlığı yaptı.Kepez’e geldi, kolları sıvadı, 15 yıl boyunca Kepez’imize büyük hizmetler yaptı.Öyle hizmetler yaptı ki diğer ilçelere de baktı “Keşke bizde de olsaydı.” dediler. Kepez’de bir cazibe var. Yaşanabilir bir şehir. Ne ararsan var, hepsi var. Yakın zamanda Antalya Kütüphanesi’ni açtı. Kütüphane “Rekabetçi hale geldi” Büyüklüğü itibariyle külliyeyle birlikte” dedi. “Antalya’da 5 yıldır hizmet var mı?” diye sordu Çavuşoğlu, “Belediyecilik AK Parti’nin işidir. Belediyecilik Hakan Tütüncü’nün işidir.”

Antalyaspor bayrağıyla haykırdı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün konuşması öncesinde, sosyal medyada büyük beğeni toplayan Antalya’nın ulaşım ve yol sorunlarının ele alındığı, Kepez’in nereden geldiği ve AK ile Antalya’ya sağlanacak hizmetlerin anlatıldığı video izlendi. Belediye anlatıldı. Omzunda Antalyaspor bayrağıyla Antalya halkına seslenen Tütüncü, “Bugün kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Allah bizi birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluktan hiçbir zaman ayırmasın. 23 yıldır biriktirdiğimiz anılara ve elde ettiğimiz zaferlere bir yenisini parlak bir halkaya ekliyoruz.” İnşallah Rabbim bizi büyük projelerle, dünya vizyonlarıyla bu güzel şehre yeniden hizmet edecek konuma getirir” dedi.

“AK Parti örgütleri asla durmamalı”

“73 gün herkes dursun, AK Parti örgütleri hiç durmasın.” Tütüncü, sözlerine şöyle devam etti: “Cumhur İttifakı olarak AK Parti teşkilatlarımız olarak çok çalışarak bu zaferi elde edeceğiz. Milletimize daha çok hizmet etmek istiyoruz. Yetkililerin ve mevkilerin sağladığı gücü fırsata dönüştürmek istiyoruz. şehir için. Bu şehrin fırsatları var. Bu fırsatlar daha keyifli.” Bu fırsatlar kullanılsın. Bu fırsatların, günde 8 saat değil, 18 saat gece gündüz çalışan yetkin ekiplerin elinde olmasını istiyoruz. Biz de o yetkin ekiplerin milletin kaynaklarıyla ülkemize, şehrimize daha çok hizmet etmesini istiyoruz. Bu nedenle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanacağız. Bu nedenle tüm ilçelerimizde kararlılıkla çalışacağız. “Hevesle, gayretle çalışacağız. En güzel adaylarımızla, en güzel meclis üyelerimizle, en iyi organizasyonlarımızla 19 ilçede başarıya ulaşacağız. 19 ilçenin güzel imkanları güzel insanlara sunulacak. Onun için varız. Bu kutlu yolculuk” dedi.

“Gerçek belediyecilik”

Tütüncü, 15 yılda Kepez’in imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek pek çok işe imza atıldığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti ekipleri en iyi hizmeti veriyor. Milletin her kuruşunu millete hizmet olarak veriyorlar. Millete AK Parti ve Cumhur İttifakı buna yürekten inanıyor. Türkiye Cumhuriyeti Bayrağını daha yükseğe dalgalandırmak için her türlü fırsatı değerlendirmek gerekiyor. Tüm imkanları azizimize sunmak için bu yolda olmalıyız. Millet olarak buna inanıyoruz. Kepez’in 15 yılına baktığımızda bunu görüyoruz. Hayalleri gerçekleştirmek mümkün. Türkiye biliyor ki gerçek belediyecilik AK Parti’nindir” dedi.

“Sevgiyi kalbimizde taşıyacağız”

Tütüncü, “Seçim kampanyasında kimseyi kırmadan, kimseyi kırmadan, kimsenin kalbini kırmadan, sadece saf bir dille yapacağımız projeleri anlatacağız. Kalbimizdeki sevgiyi şehirlerimize taşıyacağız. kalbimizi dolduran umutları getir. Kampanya boyunca kimse bizden kötü söz duymayacak. Rakiplerimizin ne yaptığı değil, onların da gönlüne hitap edeceğiz. Onların kalbini kazanarak kazanacağız. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı. Kendimizi anlatacağız, yaptıklarımızı anlatacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye hayalini, gelecek hayalini, milletimizin geleceğine dair hayallerini anlatacağız. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizle birlikte Cumhur İttifakı olarak AK Partili kardeşlerimizle birlikte bu güzel yolculuğa en iyi şekilde başlayıp en iyi şekilde tamamlayacağız. 19 ilçede her kalbe ve ruha dokunacağız. Biz isteğe bağlı değiliz, geçimiz. 15 yıldır geçimimizin en güzel örneklerini Kepez’de gösterdik. 60-70 gün kapıyı çalanlardan olmadık. Her günümüzü hemşehrilerimizle geçirdik” dedi.

“Antalya mührünü Cumhurbaşkanımıza teslim edeceğiz”

Konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kampanyanın özünü bu oluştursun” diyerek yüreklere dokunan bir sözünü hatırlatarak devam eden Tütüncü, şöyle devam etti: “Seçimler sandıkta kazanılır. Seçimi kazanmadan önce sandıkta kazanılır.” ,Sahada kazanmalısınız.Sahada kazanmanın yolu gönüllere girmektir.Biz bu yolculuğa bugün başladık.İyi günde,halkımızın yanında,yanlarında olacağımızı onlara hissettireceğiz. Kötü günleri, 2024 yılının Nisan ayında başlayacak yolculuğumuzda ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşacağımızı. Bunların sözünü vereceğiz ve Allah’ın izniyle gereğini yapacağız. “Kampanya sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi mührünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edeceğiz” dedi. Karşılama töreninin ardından Tütüncü ve beraberindeki heyet AK Parti İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. – ANTALYA

basiskelehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu