Haber

Caulker: Galatasaray’ı istedim, Galatasaray beni yalnız istemedi

Devre arasında Fatih Karagümrük’ten İngiltere’nin Wigan Athletic takımına transfer olan Steven Caulker, Türkiye ve Büyük Lig’de oynadığı takımlardaki deneyimlerini anlattı.

Bein Sports’un haberine göre Caulker, “İlk tanıştığımızda, el sıkıştığımızda Pereira bana bakmadı bile” dedi.

İngiltere’de konuk olduğu Under The Cosh kanalına konuşan Caulker, Fenerbahçe’ye transferi ve gidişatı şöyle anlattı: “Fenerbahçe 7 yıldır şampiyon olamıyor ve sarı lacivertlilere gitmek istiyordum. Daha az paraya daha sonra Fenerbahçe’ye geldim ve “2 gün sonra Pereira geldi. Sözleşme görüşmelerimizde adı bile geçmedi. Geldiğinde, beni istemediğini hemen anladım. Çünkü ilk tanıştığımızda tokalaşırken yüzüme bile bakmıyordu.”

‘GALATASARAY’I İSTEDİM’

Caulker, Alanyaspor’daki performansından sonra Fenerbahçe’yi tercih etmesinin nedenini şöyle açıkladı: “Türkiye’de en çok transfer olmak istediğim kadro Galatasaray’dı. Ancak Galatasaray hariç bütün devler beni istiyordu. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’ne gidiyordu. ama ben Fenerbahçe’yim Türkiye’ye gitmek istedim çünkü Fenerbahçe, Galatasaray’dan sonra Türkiye’nin en büyük kulübüydü.”

‘BENİM İÇİN ÇİN’DEN TIP ALIYORLAR’

Fenerbahçe’de yerimi alan isim Kim Min-Jae idi. ‘Benim yerime Çin’den oyuncu mu aldılar?’ Bana söylendi, ama o inanılmaz bir savunmacıydı. Şu anda Napoli’de inanılmaz bir zaman geçiriyor. Fenerbahçe öyle bir oyuncu bulmuştu ki Real Madrid’e 100 milyon Euro’ya satarlar diye düşündüm.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu