Ekonomi

Binance, teklif kabulü ile LUNC yakma işlemini yeniden başlatabilir

Investing.com – araziClassic topluluğu, kabul edilen en son teklifle Binance’in token yakma işlemiyle ilgili endişelerini dile getirdi.

Binance, öğle yemeği yakılması için kabul edilen nihai teklifin ardından Terra Classic ağının yükseltilmesini destekleyeceğini duyurdu. Böylece dün akşam gerçekleşen güncellemede borsadaki fonların güvenliği için LUNC para yatırma ve çekme işlemlerine ara verildi. Ama LUNC ve USTCişlemler mevcut ağ güncellemesinden etkilenmeyecektir.

Terra Classic’in en son güncellemesi neden değerli?

Terra Classic topluluğu bu hafta Teklif 11367’yi oyladı ve büyük bir çoğunluk tarafından oylandı. kabul edilmiş . Bunun üzerine v.1.1.0 ağ yükseltmesi yapıldı. Bu güncelleme, yakma kesme ayrımı, yakılan LUNC varlıklarının yeniden yazdırılmasını önleme ve kesintisiz adresler gibi bazı özelliklere sahiptir. Bu güncelleme, Binance’in LUNC yanmasını desteklemek için talep ettiği özellikler olarak öne çıkıyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsası, LUNC arzını azaltmak için başlatılan yakma politikasının en büyük destekçisi konumunda. Ancak geliştiricileri desteklemek için Ağda yakılan tokenlerin yarısının yeniden basılmasını amaçlayan teklifin kabul edilmesinin ardından Binance, Aralık ayında LUNC yazma süreçlerini durdurduğunu duyurdu. Mart ayına kadar LUNC yakmama kararı alan borsanın, LUNC işlem fiyatlarının tamamı yerine bu ay yüzde 50’sini yakmaya başlayacağı belirtildi.

Binance, yakılan LUNC’nin yarısının yeniden basılmasına tepki göstererek ağdaki yerini sürdürmek için birkaç koşul öne sürdü. Bunun üzerine LUNC geliştiricileri, Binance’in takviyesini kaybetmemek için yeni bir düzenleme için 3 tekliften oluşan bir teklif sundular ve bu teklif topluluk tarafından kabul gördü.

Binance , bugüne kadarki 40 milyar LUNC yanığının yaklaşık yarısından sorumlu, bu aktivitedeki en etkili figürlerden biri. Yakma politikasına ilişkin teklifin kabul edilmesi ve Binance’in LUNC yakma işlemlerinin yeniden açılmasının ardından kripto para biriminin fiyatı kısmen de olsa olumlu tepki verdi. Dünkü işlemlerde %1,5 yükselen LUNC, bugün %1’e yakın değer artışıyla 0,000165 dolara yükseldi.

Author: Günay Caymaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu