Haber

Antalya’da Askıya Alınan Kişi Bıçakla Korkulu Anlar Yaşattı

Antalya’da uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi, ailesinin yaşadığı apartmanın önüne gelerek elinde bıçakla tedirgin anlar yaşadı. Bıçağı boğazına dayayarak kimsenin kendisine yaklaşmasını istemeyen şahıs, 1 saat sonra mahalledeki bir kişi tarafından ikna edilerek ikna edilen şahsın elini öptü.

Olay, Kepez İlçesi Kütükçü Mahallesi 2973 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden kısa süre önce boşanan ve uzaklaştırma kararı alınan Şenol S. (43), çocuklarıyla görüşmek istedi. İddiaya göre şahsın bu talebi ailesi tarafından kabul edilmeyince eline bir bıçak alıp sallamaya başladı. Şahıs zaman zaman bıçağı boğazına dayayarak kimsenin kendisine yaklaşmasına izin verdi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis grupları onu uzun süre ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarına tepki vermeyen şahıs için olay yerine müzakereci polisler de geldi. Polis de şahsı sakinleştirmek için su ikram etti. Şahsın talebi üzerine mahalleden bir yakını polis ekipleri tarafından olay yerine çağrıldı. Meraklı vatandaşlar ise sinema izlemek için olup biteni izledi.

Yaklaşık 1 saat sonra şahıs mahallede tanıdığı kişi tarafından ikna edilerek elinden bıçak alındı. Daha sonra onu ikna eden adam elini öperek “Seni seviyorum, sana zarar veremem” dedi. – ANTALYA

kulp-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu